اگر در منو کافه با قهوه ماکیاتو مواجه شدید پیشنهاد میکنم این نوشیدنی اصیل ایتالیایی را حتما امتحان کنید. ماکیاتو برای کسانی که اسپرسو برایشان خیلی تلخ است و یا به دلیل حساسیت به شیر نمی‌توانند لاته یا کاپوچینو بخورند می‌تواند انتخاب خوبی باشد در ادامه با طرز تهیه ماکیاتو آشنا میشویم تا به سادگی بتوانید آن را در منزل یا محل کارتان تهیه کنید.

زمان آماده سازی: 2 الی 3 دقیقه

قهوه اسپرسو: 25 تا 40 میلی لیتر

فوم شیر : 3 قاشق فوم

برای این نوشیدنی لذیذ شما در ابتدا باید به وسیله ماشین اسپرسو و یا موکاپات دو شات اسپرسو تهیه کنید داخل فنجان سرو ب ریزید و بعد به وسیله نازل بخار دستگاه اسپرسو ساز و یا فرنج پرس از شیر فوم بگیرید و سه قاشق فوم به نوشیدنیتان اضافه کنید. ماکیاتو مانند یک نسخه سبک تر از لاته است، ایده آل برای زمانی که به کافئین با کمترین میزان کالری نیاز دارید. برای خوش طعم کردن این نوشیدنی میتوانید از سیروپ‌های طعم‌دار مثل کارامل و فندق هم استفاده کنید.

نوش جان.